Steun Toneelgroep Maastricht

Toneelgroep Maastricht zoekt bevlogen particuliere en zakelijke bondgenoten. Bent u een toneelliefhebber ‘pur sang’ met een groot hart voor kunst en cultuur? Bent u enthousiast over de activiteiten van Toneelgroep Maastricht? Over onze toneelvoorstellingen, talentontwikkelingsprojecten voor jonge theatermakers en educatieve workshops voor scholieren? Hecht u waarde aan de aanwezigheid van een professioneel toneelgezelschap in Limburg?

Help ons dan om onze hartstochtelijke voorstellingen en activiteiten te realiseren. Word vriend, donateur of bedrijfsvriend van Toneelgroep Maastricht en steun ons zodat wij ons nog beter kunnen profileren in onze regio. In seizoen 2015 / 2016 zetten wij uw donaties in ten bate van onze publiekswerking: dit keer voor educatieve activiteiten op middelbare scholen in Maastricht en omgeving.

U heeft de keuze uit de drie onderstaande donateurmogelijkheden.

Vrienden van Toneelgroep Maastricht
• U krijgt korting bij onze huisvoorstellingen in de Bordenhal en bij onze jaarlijkse locatieproductie, inclusief een gratis drankje.
• Twee maal per jaar wordt voor u een vriendenavond met bijzondere gasten georganiseerd. De eerstvolgende vriendenbijeenkomst is op donderdag 28 januari 2016.
• Via emailnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de allerlaatste ontwikkelingen
Vanaf € 20,- per theaterseizoen (miv. 1-3-16 € 25,-)
Maak mij vriend!

Donateur van Toneelgroep Maastricht
• U krijgt korting bij onze huisvoorstellingen in de Bordenhal, inclusief een gratis drankje
• U wordt uitgenodigd voor een donateuravond waarop wij u graag actief betrekken bij ons gezelschap door met u de dialoog aan te gaan over onze toekomstplannen en uw ervaringen.
• U wordt uitgenodigd voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van één van onze voorstellingen.
• U ontvangt een abonnement op het nieuwe theatertijdschrift Scènes.
• Via e-mailnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de allerlaatste ontwikkelingen.
Vanaf € 75,- per theaterseizoen
Maak mij donateur!

Bedrijfsvrienden van Toneelgroep Maastricht
Lees meer.

Adopteer een acteur
Steun Theater in de klas.
Met uw bijdrage maakt u de voorstellingen van Theater in de klas mede mogelijk.
Als donateur heten we u van harte welkom bij éen van de voorstellingen die we op de Limburgse scholen spelen.
Lees meer

ANBI status
Toneelgroep Maastricht beschikt over een culturele ANBI status. Bekijk de Geefwijzer op www.cultuurdaargeefjeom.nl voor alle mogelijkheden en de interessante belastingvoordelen die cultuurdonateurs, zowel privé als bedrijfsmatig, genieten. Bekijk hier de ANBI status van Toneelgroep Maastricht en hier de ANBI status van de Steunstichting Toneelgroep Maastricht.